Over ons

Omniway B.V. onderscheidt zich door een veelzijdige kennis en inzicht in twee verschillende culturen. Met eigen kantoren in Nederland en in Moskou, Rusland, kan de organisatie aan beide kanten stabiliteit en continuïteit waarborgen. Het totale traject, af fabriek tot de eindafnemer in Rusland, wordt door Omniway B.V. gecoördineerd. Door beheersing van de logistieke processen, douane formaliteiten en commerciële facetten, zijn wij in staat om uw bedrijf een reële kans op de Russische & GOS markten te bieden.

Omniway B.V. hanteert een platte organisatiestructuur en is ervan overtuigd dat korte en heldere communicatielijnen primaire prioriteit hebben. Om deze korte en heldere communicatie te waarborgen, kan het personeel u op beide locaties in het Engels, Russisch en Nederlands te woord staan en is de juiste persoon altijd binnen handbereik. Daarnaast hecht de organisatie veel waarde aan het bewerkstelligen van lange-termijnrelaties met haar klanten. Ons team staat voor ú klaar om als een vaste partner voor langdurige relaties te dienen.

 


Visie

Onze multidisciplinaire benadering en scherpe prijzen voor “total package” voor logistiek en douane services, vormen een betrouwbare en onmisbare platform voor onze klanten om een concurrerende positie op de Russische- & GOS markt te verkrijgen.

Duizenden van onze klanten wereldwijd zullen hierdoor op lange termijn met veel succes, vertrouwen en plezier zaken doen met Rusland-& GOS landen.


Missie

Door de kennis van de markt en beheersing van zowel logistieke- als commerciële activiteiten, creëert Omniway B.V. voor haar klanten een unieke en lucratieve weg om van de kansen op de Russische & GOS markt te profiteren.


Kernwaarden

Het waardensysteem van Omniway B.V. weerspiegelt de idealen en ambities van haar oprichters. Onze waarden dienen als leidraad bij de uitvoering van onze dagelijkse bedrijfsvoering en geven een diepere zin en betekenis aan het bestaan van onze onderneming.

De hoekstenen van het waardesysteem van Omniway B.V. zijn:

  • integriteit
  • loyaliteit
  • vertrouwelijkheid
  • professionaliteit
  • sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening
  • respect voor onze kandidaten, opdrachtgevers, collega’s, partners en concurrenten

De werkstijl van Omniway B.V. is afgeleid van haar bedrijfscultuur en is informeel. Deze stijl stelt onze medewerkers en partners in staat om zeer flexibel, efficiënt en doelgericht te functioneren.