Consultancy

MAATOPLOSSINGEN

Omniway B.V. is veel meer dan een logistieke dienstverlener.

We hebben een uniek inzicht en kennis in de Russische manier van zakendoen, gewoonten en de mentaliteit. Het ontdekken en ontwikkelen van zakelijke kansen voor de investeringen tussen verschillende landen, maar met nadruk op connecties tussen Rusland en het GOS en de Benelux, behoort tot onze activiteiten.

Onze diensten strekken zich uit van het eerste overleg tot de totale projectmanagement. Samen met onze partners zullen wij u helpen vanaf eerste voorzichtige stappen op de Russische & CIS markten tot het uitvoeren van de grootschalige projecten over een langere periode van tijd. Wij zien het als onze taak om onze klanten objectief management advies en onderbouwde, maar vooral praktische oplossingen voor hun vraagstukken aan te bieden.

Omniway B.V. fungeert als een onafhankelijk supply chain consultancy, wij specialiseren ons in alle aspecten van commerciële en logistieke supply chains en bieden op maat gemaakte oplossingen welke het beste bij u en uw klant passen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Consultancy Rusland & GOS markten? Neem gerust contact met ons op.

KOSTPRIJSBEREKENING

Wilt u weten of uw product een kans van slagen heeft op de Russische markt?
Omiway BV stelt voor u een uitgebreide offerte op, waarbij rekening wordt gehouden met alle kosten (transport, inklaring, opmaken van de benodigde certificaten en vergunningen, invoerrechten + BTW, natransport, opslag en overslag) tot de uiteindelijke afnemer in Rusland.
Op basis van deze berekening kunt u de kostprijs van het product bepalen en eventuele marge voor de verkoop vaststellen.

Neem vandaag nog contact met ons op.